torstai 2. kesäkuuta 2011

Lahja Äidille


Noniin, ensimmäistä postausta täällä kirjoittelee eräs tytär, joka on pitkään haaveillut yllättävänsä äidin jollain ihanalla lahjalla. Äitini on aina unelmoinut rakentavansa nukkekodin, tai no, oikeastaan useita erilaisia ja onkin vuosien varrella niitä muutaman jo kerännyt ja kaikkea niihin kuuluvaa kalustetta ja pikkutavaraa löytyykin vaikka kuinka(lue=pikkutavaraa pursuaa joka nurkasta), lienee tuttua kaikille nukkisharrastajille, heh..
Minun haaveeni yllättää äiti omatekoisella nukkekodilla toteutuu huomenna kun pääsen vihdoin viikkojen uurastuksen jälkeen kuljettamaan valmiin talon nähtäväksi. Tosiaan, äidiltä löytyy jo kaksi nukkekotia kalusteineen ja asukkeineen, mutta puutarha on puuttunut joten rakensin (mieheni avustuksella) äidilleni uuden talon johon tein kattopuutarhan pihamökkeineen päivineen..
Ja äidillähän ei ole mitään käsitystä tästä projektista eikä hän myöskään tiedä että aloitin tämän blogin. Myös tämä on osa lahjaa ja tämän postauksen jälkeen kirjoittelutehtävä siirtyy äidille.


Talo rakenteilla

"työpiste"

askarteluja puutarhaan.. Pienet kurpitsat ja hedelmät fimomassasta, laatat savimassasta, kukat osa itsetehtyjä ja osa ostettuja, kuvioitu kaunis ruukku ja pöytä löytyi kirpparilta (pöytähän on siis oikeasti lasinalunen)


tässä näkyy paremmin myös pihamökki, pahvia kokonaan ja irroitettavalla katolla

mökissä toki on sisälläkin tavaraa:)

nyt talo on saanut hempeät tapetit

kattopuutarha ja maalattu mökki, tosin katto vielä uupuu..


kattopuutarha alkaa olla melkein valmis. nurmikko on tehty pyyhkeestä jonka maalasin, maa-aines on kahvinpurua, jota on muuten yllättävän hankala saada kiinnittymään kunnolla, ja reunoilla oikeaa kuivattua sammalta, laatat ovat savimassaa jotka olen maalannut. aita on tehty puutikuista.

Nukkekoti sai muuten nimensä äidin nuoruuden lempinimen mukaan "kirsikka" espanjaksi cereza.

Lisää kuvia laitellaan sitten yhdessä äidin kanssa kunhan yllätyksen saa ja opitaan tämä bloggerin käyttö:)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2624553/villa-cereza?claim=2jb369c4swe">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

3 kommenttia:

  1. Joo-o! Olin aivan sanaton! Minusta tuntui, että tytär se harrastaja vasta onkin; teki parissa kolmessa viikossa(?) työnsä ohella sekä nukkekodin että melkoisen määrän miniatyyrejä ilman aiempaa harrastuspohjaa.

    VastaaPoista
  2. Sitä ei aina arvaakaan millainen pieni miniatyristi löytyykään sisältä kun antaa itseleen mahdollisuuden. Täytyy seurailla mitä kaikkea täällä vielä tapahtuukaan.

    Hieno tytär sinulla!

    mare

    VastaaPoista